Saturday, May 16, 2009

Assalamualaikum~~

Lupe plak nk update blog ni...lama laa jugak lebey setgh tahun x update...hahaha!! ni pun teringat bila aku cite pasal internet2 ni ngan anak sedara aku kat kg...ami nama dia...aritu blk kg setelah sebulan lepas mak mertua aku operate batu karang....semua adik beradik ipar aku ada..meriah laa umah tu seketika..

nk cite ni pasa time alik tu laa jem giler abg ipar aku bgtau..sebab dia dh gerak dulu..dia bgtau laa jem dr peda/linggi tu sampai laa lepas seremban (mcm bese laa jem tu kan...) sampaikan emergency lane pun jem gak.... aku pun terus laa masuk alor gajah..lalu ikut PD untuk balik ke Meru...5 jam laa baru sampai rumah..bese 3jam atau 3 jam 1/2 dh sampai dah...tapi kalo aku harung jem tu gak ntah bape jam la pak baru sampai...adik ipar aku pun mula2 sangkut kat jem tu last2 dia pun ptg ikut PD jugak...

skrg ni dh duk meru alhamdulillah laa sket dekat ngan kedai aku..tapi sian lak wife aku hari2 kena harung jem nak g keje kat USJ (hehehe..dulu aku kena..skrg giliran dia plak :P )

dan skrg ni mmbr forumner aku (wiratunggallegacy.com) sedang bermandi manda kat serendah @ kat sg. congkak..aku xtau venue yg mana 1 betul...sbb aku x join gath kali ni...(isk..isk..isk) harap2 dorg sume berkumpul ngan selamat...dorg tu bknnye betul sgt tu..kang abis huru hara kawsan tu dek kerana tekanan kuasa dalam dorg yg melebihi tahap keupayaan manusia biasa...(ahahahaha!!)

aku menanti dorg post gmbr2 gath kat forum laa nnt..nak gak tgk..sbb sblm2 ni sume gath aku join..yg ni je aku x join...

ape2 pun layannn~~zasss!!

6 comments:

si kosong said...

padan muka ko sb x dpt join mandi manda...seronok betul aku mandi manda ngan fara kat celah2 batu...hahahaha

MyBiz said...

cis...cis...sebbaik mandi manda kat celah2 batu bukan kat celah2 lain...

si kosong said...

lalalalala...nant kat celah2 lain lak

MyBiz said...

nak ikut2 nak ikut2
wink..wink..wink

Assiddiq said...

heh.. jambol tumpang lalu..
heh

MyBiz said...

lalu laa jambol....tp jgn langgo kosong tgh mencelah2 ngan fara

Post a Comment